Palaudiovisual es consolida com una de les propostes culturals preferides de l’estiu

La regidora de Cultura, Balbina Sendra, la directora del Palau Ducal, Estela Pellicer, i el tècnic municipal, Joan Fuster, han presentat una nova edició de la iniciativa Palaudiovisual, que tindrà lloc entre el 3 de juliol i el 28 d’agost. Totes les projeccions se celebraran a partir de les 22 hores i en versió original subtitulada (VOSE). Es tracta d’una de les activitats més reclamades del calendari del Palau Ducal i que s’ha consolidat en la programació cultural de la ciutat i els turistes.

Concretament, els títols que s’hi projectaran seran Kompromat: l’expedient rus (3 de juliol); La filla eterna (10 de juliol); Oblit (17 de juliol); Medusa Deluxe (24 de juliol); Luxemburg, Luxemburg (31de juliol ); Van disparar el pianista (7 d’agost); Els pitjors (14 d’agost); Puan (21 d’agost) i La caixa de vidre (28 d’agost). Les entrades (cadira 3 € i hamaca 5 €), eixiran a la venda el pròxim 1 de juliol i podran adquirir-se a instanticket.es o al mateix Palau Ducal 30 minuts abans de cada sessió.

Sobre esta iniciativa, la responsable de Cultura ha recordat que la iniciativa va sorgir el 2015 amb la idea de portar al Palau la programació que s’organitzava al Teatre Serrano sota el paraigua del Cine Pot, donant-li característiques particulars com poder veure cinema en un lloc emblemàtic i poder fer-ho en una hamaca. “El Palaudiovisual és cada vergada més conegut entre les persones que ens visiten i suposa un atractiu més a totes les activitats que, des de ‘Gandia a la Mar’, oferim a la ciutadania i als visitants durant este estiu”.

Per la seua banda, Pellicer ha agraït al departament de Cultura que torne a triar el Palau com a seu de les projeccions. “Esta iniciativa enriquix l’oferta d’activitats que oferim des del Palau Ducal. A més, permet oferir cinema de qualitat en VOSE als amics del Cine Pot i als turistes. En una època que els cinemes d’estiu estan desapareixent, poder gaudir de cinema de qualitat al Palau és un luxe”.

Finalment, Joan Fuster ha destacat que la programació del Palaudiovisual “és més fresca, hi ha una poc de comèdia, de thriller, és un poc més lleuger per suportar les nits d’estiu” i destacat que en el cas de Luxemburg, Luxemburg es tracta d’una pel·lícula que només s’ha projectat a València una vegada, per això és una ocasió única per poder veure-la.