Pedro Sánchez: “Diana serà la millor alcaldessa de Gandia, amb permís de Pepa Frau”

Juantxo Ribes. Pedro Sanchez con Diana en Gandia 2 (1)

“Diana serà la millor alcaldessa de Gandia, amb permís de Pepa Frau”, va afirmar el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, que va visitar ahir Gandia per a donar el seu suport a la candidata socialista a l’alcaldia, Diana Morant.

Més de 1.200 persones es van congregar en la plaça El·líptica per a conèixer i escoltar al secretari general del PSOE.

Pedro Sánchez va explicar que comparteix el projecte de Diana Morant “que el que vol fer és que Gandia done oportunitats als qui no tenen treball, enfortir els serveis públics i el benestar social, que és just el contrari del que ha fet l’actual alcalde, que ha augmentat l’atur, els impostos i el deute”.

“El projecte que Diana té per a Gandia és”, va assenyalar Pedro Sánchez, “el millor projecte polític a partir de les pròximes eleccions del 24 de maig”.

La candidata socialista va agrair a Pedro Sánchez i a Ximo Puig la seua visita a Gandia “una ciutat preciosa, la ciutat perfecta per a viure i per a emprendre i que vol tornar a recuperar la decència política” que l’actual govern del PP ha fet desaparèixer en estos últims quatre anys “i un ajuntament que de veres treballe per a millorar la vida de la majoria de les persones”.

“Perquè en esta deriva en la qual estem, els socialistes tenim l’obligació, de nou, de ser la llum i de marcar el camí”, va indicar Diana Morant. Segons la candidata socialista a l’alcaldia, “nosaltres sols no podem arreglar tot el que el govern del PP ha trencat i desbaratat en esta legislatura i per açò vos necessitem i sé que a partir del 25 de maig Gandia comptarà amb la vostra ajuda, Pedro i Ximo”.

Per la seua banda, el candidat socialista a la Generalitat, Ximo Puig, es va mostrar convençut que “a partir del 24 de maig” i amb Diana Morant d’alcaldessa, “Gandia tornarà a ser la ciutat referent econòmica i culturalment de la Comunitat Valenciana que mai va haver de deixar de ser-ho”.