Pedro Sánchez visitarà Gandia el pròxim divendres 1 de maig per a donar suport a Diana Morant

Pedro Sánchez amb Diana Morant

La candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia, Diana Morant, ha anunciat hui que el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, visitarà la ciutat de Gandia el proper divendres per la vesprada, festivitat del Primer de Maig —Dia Internacional del Treball—, per a recolzar la candidatura del PSPV-PSOE de Gandia a les pròximes eleccions municipals, encapçalada per Diana Morant.

Sánchez —qui també estarà acompanyat pel secretari general del PSPV-PSOE i candidat dels Socialistes a la presidència de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig— passejarà pels carres del centre històric de Gandia, on podrà intercanviar opinions de primera mà amb els gandians. Tot seguit, els Socialistes de Gandia també han programat un encontre de Pedro Sánchez amb la ciutadania que tindrà lloc a les 18.30 hores a la plaça El·líptica, al qual també assistiran els candidats socialistes a les alcaldies de la Safor-Valldigna.

Cal destacar que el líder del PSOE ha escollit Gandia com una de les principals ciutats que visitarà durant la precampanya de les pròximes eleccions municipals i autonòmiques perquè “confia plenament en el projecte dels Socialistes de Gandia per a fer una realitat el canvi que tant necessita la nostra ciutat”, ha destacat Diana Morant.

El secretari d’Organització del PSOE, César Luena, ja va visitar la ciutat de Gandia durant les passades festes falleres, amb la qual cosa es demostra el clar suport de la Comissió Executiva Federal del PSOE a la candidata a l’alcaldia Diana Morant i el seu equip.