Picornell: “És una deferència i un honor formar part del projecte de Diana Morant en un temps convuls i difícil”

La candidata socialista a l’alcaldia de Gandia, Diana Morant, ha anunciat hui oficialment la incorporació del periodista Miquel Àngel Picornell, en llocs d’eixida, a la candidatura que presentarem els Socialistes de Gandia per a les pròximes eleccions municipals.

Picornell ha explicat que un dels principals motius que l’han portat a prendre esta decisió, han estat les propostes que defensa Diana Morant en matèria de transparència i de benestar social. “Davant la situació actual, el primer són les persones. No es tracta d’un eufemisme, és la pura realitat”, ha destacat Picornell, que ha indicat que “formar part de la llista dels Socialistes de Gandia —un partit amb més de cent anys d’història que tant a contribuït per l’Estat del benestar del qual ara fallen alguns pilars— és una deferència i tot un honor per a mi, en una època de convulsió i difícil com l’actual”.

Per la seua banda, Diana Morant ha assenyalat que els principals motius que l’han portat a pensar amb Miquel Àngel Picornell perquè formara part de la candidatura que ella encapçala, és perquè Picornell representa valors molt importants, com ara la seua estreta vinculació al món de l’esport, amb una especial sensibilitat per l’esport de base. “Picornell, la primera veu que va retransmetre els esports a Canal 9, també representa els valors que vertebren la nostra terra. I, com a grauer, la defensa de la identitat com a poble”, ha remarcat la candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia. Morant ha garantit que Picornell, com a grauer de naixement, tindrà una especial sensibilitat per esta barriada. “La seua inclusió en la candidatura dels Socialistes de Gandia ha despertat molt d’entusiasme al Grau”, ha indicat.

Diana Morant ha manifestat que Picornell encarna la defensa dels serveis públics, que garanteix la igualtat d’oportunitats de totes les persones, siga quina siga la seua condició econòmica familiar. Morant ha destacat que “Picornell sempre ha estat disponible per al que necessitara la nostra ciutat. I, en un moment complicat per a la societat actual, té molt de mèrit que done este pas endavant”.