Picornell: “No necessitem que vinguen a donar-nos lliçons els que van deixar 20 milions d’euros per pagar en serveis bàsics”

El regidor de Serveis Bàsics a la Ciutadania, Miguel Ángel Picornell, ha eixit al pas de les crítiques abocades pel Grup Municipal Popular respecte al manteniment de la nostra ciutat, assenyalant que “el PP, que sembla que siga el ‘Club de la Comèdia’, només busca el titular fàcil per a amollar en roda de premsa que han presentat 61 registres d’entrada en dos mesos, quan en este període de temps el departament de Serveis Bàsics ha solucionat més de 900 incidències, 15 al dia. Per tant, no necessitem que vinguen a donar-nos lliçons els que van deixar 20 milions d’euros per pagar en el departament”.

Picornell ha anunciat una campanya intensiva que arribarà al 100% dels carrers del terme municipal  de Gandia i que el regidor socialista ha qualificat de “més ambiciosa que en anys precedents, ja que començarà en finalitzar la Fira i Festes i conclourà el 10 de novembre”. Així, abans de les festes, el departament també farà una neteja intensiva de la zona afectada per les festes. En concret s’actuarà al passeig de les Germanies, Centre Històric, parc Ausiàs March i Raval.

L’operativa de neteja comptarà amb dos equips que es distribuiran les zones d’actuació en equips de quatre persones. “Hem detectat i així ho demana la ciutadania que és necessària una actuació a les voreres i a les cantonades dels carrers on, malauradament, els gossos fan les seues necessitats. A continuació s’actuarà amb un camió cisterna per eliminar tota la brutícia de les voreres”, ha explicat Picornell.

El calendari de neteja serà el següent:

– Grau de Gandia: del 5 al 8 d’octubre

– Corea: del 10 a l’11 d’octubre

– Santa Anna: 13 d’octubre

– Beniopa: 14 d’octubre

– El·líptica: 15 d’octubre

– República Argentina: 17 i 18 d’octubre

– Roís de Corella i Benipeixcar: 19 i 20 de octubre

– Raval: 22 d’octubre

– Polígon Alcodar: 22 d’octubre

– Cementeri Municipal: Del 27 al 30 d’octubre

A més, el regidor socialista ha volgut destacar que Marenys de Rafalcaid, Molí de Santa Maria, Grau I i II, Venècia i Marxuquera també tindran la seua corresponent actuació.

Amb posterioritat a esta primera actuació, durant les dues setmanes següents i després de la corresponent inspecció dels tècnics municipals, es tornarà a actuar en aquelles zones que per diversos motius, necessiten una nova neteja. Paral·lelament a esta iniciativa de neteja, els serveis municipals actuaran sobre les males herbes mentre que també es realitzaran treballs de neteja de embornals.