Picornell: “Si Soler continua mentint, li creixerà el nas”

Gandia 21 de març 2017.- Miguel Ángel Picornell, regidor delegat de Serveis Bàsics al Ciutadà i Qualitat Urbana i vicepresident del COR, ha respost aquest matí a les declaracions realitzades pel portaveu del Partit Popular de Gandia sobre una possible pujada de l’impost del rebut de les escombraries.

 

Referent a això el regidor ha afirmat que “A aquest pas, si el senyor Soler si continua dient mentides, li creixerà el nas. No és cert que els contribuents de Gandia vagen a pagar ni 8 ni 12 euros més pel servei i es demostrarà quan arriben els rebuts perquè encara no està clar com serà la quantia del rebut per la mala política que va fer el PP al COR”.

 

Picornell estima que en tot cas, la tarifa s’incrementaria en 5 € però aquesta quantitat serà reemborsable, ja que els contribuents tindran per cada domicili fiscal una targeta per desgravar el que porten a l’Ecoparc.

 

Finalment, l’edil ha recordat que “si el PP hagués fet els deures, ara mateix el COR hauria de tenir 57 Ecoparcs fixos dels quals actualment només hi ha dos i un ha estat declarat il·legal. Quan acabe 2017 l’actual directiva del COR espera posar en marxa un total de 24 Ecoparcs fixos i 11 Ecoparcs mòbils. El que estem fent ara són tots els deures que el Partit Popular no va realitzar en el seu dia”.