“Poca broma amb el nazisme i el feixisme”

Els Socialistes de Gandia li exigim al regidor del PP, Toni Rodríguez, una disculpa pública davant la publicació als mitjans de comunicació d’una fotografia on apareix disfressat del dictador Hitler.

“Considerem que anar disfressat del genocida Hitler, protagonista d’un dels episodis més negres de la història universal, és una indecència i un insult per a la humanitat. És inadmissible que un càrrec públic faça broma del nazisme i del feixisme”, ha afirmat la candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia, Diana Morant.

Els Socialistes demanem contundència al PP d’esta ciutat perquè talle este tipus de conductes, ja que no és la primera vegada que apareix un membre destacat de la seua organització local amb símbols nazis. “Volem que la nostra ciutat deixe de protagonitzar episodis tant esperpèntics de la mà de membres del Govern del PP. La decència i la cordura ha de tornar a Gandia de la mà de gent que crega que la política no és una broma amb la que avergonyir als ciutadans”, ha indicat Diana Morant.

Cal recordar que durant la present legislatura, quan l’anterior secretari general de Noves Generacions de Gandia, Daniel Terrades, ja va aparèixer en un fotografia retratat (amb el braç en alt) amb la salutació feixista, l’alcalde de la ciutat, Arturo Torró, va qualificar este lamentable fet com una “xiquillada”, sense donar-li la més mínima importància.

Ara sembla que Torró vol justificar la disfressa d’Adolf Hitler d’un regidor del govern com “una broma”. “Poca broma amb el nazisme i el feixisme”, conclou Diana Morant,  qui exigeix disculpes públiques al regidor del PP.