Premis per als dibuixos guanyadors del IV concurs de cartells del Dia Mundial Sense Tabac

Ahir, 31 de maig, coincidint amb el Dia Mundial Sense Tabac, la regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, acompanyada del president del Consell de Joves de Gandia, David Valiente, i altres membres de la corporació municipal, va participar en l’acte de lliurament dels premis guanyadors del IV concurs de cartells del Dia Mundial Sense Tabac ‘Gandia Lliure de Fum de Tabac’ que es va celebrar a la Biblioteca Central.

Una iniciativa organitzada per este departament, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) i el Centre de Salut Pública de Gandia, que pretén sensibilitzar i prevenir el consum de tabac en la població jove.

Les persones guardonades han sigut:

1r premi: Kristiyana Krasenova Asenova, alumna de 1r d’ESO de l’Escola Pia. El cartell guanyador promocionarà la campanya de la UPCCA de l’any vinent per a esta jornada commemorativa.
2n premi: Miguel Ángel Esteve Vidal, alumne de 2n d’ESO del col·legi Los Naranjos.

Accèssits: Laura Aragonés, alumna del col·legi Carmelites i África Calvillo Herrera, alumna del centre Esclavas del Sagrado Corazón de Jesús.

Després de gaudir de tots els treballs exposats al Claustre de la Biblioteca, Gil va felicitar cadascuna de les persones premiades i va destacar la implicació de tot l’alumnat que ha participat en esta edició del concurs, així com la tasca que ha realitzat el Consell dels Joves per a portar endavant la iniciativa un any més.