Presentat el cartell promocional del 47é Concurs Internacional de Fideuà de Gandia i Gastronomia

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, i el president de l’Associació Cultural i Gastronòmica de Gandia, Avelino Alfaro, han presentat este matí el cartell promocional del 47é Concurs Internacional de Fideuà de Gandia i Gastronomia.

El cartell ha estat realitzat per Marta Sevilla, il·lustradora que també ha dissenyat i donat color i continguts a la guia de Turisme Visit Gandia. “Aposta per una animació fresca, simpàtica i acolorida on no sols té el protagonisme la fideuà i els seus ingredients, sinó que continua l’enllaç de la pròpia Visit Gandia”, ha remarcat Mascarell.“Estem treballant el que faça falta per a que el concurs siga tenint el caixet de sempre”, ha destacat Alfaro. A més, el representant de l’Associació Cultural i Gastronòmica ha puntualitzat que “esta celebració representa l’inici de la temporada turística de Gandia”.

El concurs es celebrarà el proper 2 de juny a les instal·lacions de l’Hotel Bayren i participaran 30 concursants (10 estrangers, 10 nacionals i 10 de la Comunitat Valenciana). El jurat estarà format per cuiners amb experiència i reputació al sector gastronòmic, alguns d’ells amb Estrellas Michelín. A banda, el regidor socialista ha assegurat que “el concurs estarà farcit de moltes novetats que anirem avançant en les pròximes setmanes”.