Prieto: “Cap membre de l’anterior executiu està lliure de gestions presumptament sospitoses”  

Gandia 11 de desembre 2015.- El portaveu del govern de Gandia, Jose Manuel Prieto ha valorat aquest matí l’informe presentat pel tècnic municipal responsable de la supervisió del contracte del Teatre Serrano on s’afirma que la modicifació realitzada en l’acord i els càlculs realitzats per l’empresa, “són molt defectuosos i imprecisos per no dir irreals, incerts o sense fonament“.

 

Prieto ha afirmat que “l’únic que podem dir com a representants de l’actual govern és que cada dia que passa es certifica que cap membre de lanterior executiu està lliure de gestions presumptament sospitoses. En aquest cas ens trobem amb què l’exregidor de Cultura va modificar les condicions d’un contracte per afavorir a una empresa concessionària. Una modificació presumptament il·legal, ja que suposa un greuge per a totes les empreses que en el seu dia es van plantejar participar en el concurs per gestionar el Teatre Serrano”.

 

Gregori va modificar l’acord a canvi de 10 entrades “per al regidor”, augmentar el nombre de reserves de sala A per a l’Ajuntament i millorar la il·luminació de la cafeteria. A camvi lAjuntament devia ferse càrrec de pagar la factura de la llum. Tornem a estar davant una mostra de la manera de gestionar del PP de Gandia, que bàsicament consistia a vulnerar la legalitat” afegia el regidor.

 

Finalment, Prieto ha declarat que “Si fem repàs i recapitulació, podem afirmar que tenim un exalcalde imputat per la seua relació amb la Trama Púnica, sobre el qual pesa una petició de la Fiscalia provincial dimputació per la “Operación Aplausojuntament amb Javier Reig; un portaveu local que s’ha lliurat de declarar davant l’Audiència Nacional per estar aforat i que haurà de declarar davant el TSJ; un ex regidor d’Hisenda que haurà de respondre davant la Justícia juntament amb Lola Moncho i els anteriorment citats per la seua gestió de l’empresa pública… La llista és interminable. Des d’ací, només podem afirmar que seguirem treballant per treure Gandia del pou en què la va sumir el PP i que no ens tremolarà el pols a portar davant la Justícia qualsevol gestió que considerem que ha estat perjudicial per als gandians. La intenció de l’executiu és dotar la instal·lació de contingut però garantint que siga sostenible i no implique un desemborsament per als ciutadans que no lutilitzen”.