Prieto celebra el seu primer any com a alcalde anunciant que presentarà la seua candidatura, ja que “som l’opció amb la qual Gandia avança”

Els Socialistes de Gandia van celebrar ahir a la plaça de Benipeixcar el primer aniversari de José Manuel Prieto com a alcalde de la ciutat, compartint un amé acte amb la ciutadania en el qual no va faltar l’humor de la mà del grup Trio Faraona, que va interpretar una original, satírica i divertida paròdia centrada en alguns dels defectes –i també virtuts– de Prieto.

Tot seguit, l’alcalde Prieto es va adreçar als assistents assenyalant que “tenim il·lusió, esperança, camí i solució. Este és el rumb que hem traçat i que no es pot detindre. I, esta ciutat, en el més difícil, necessita seguir avançant”. En este sentit, el secretari general del PSPV-PSOE de Gandia va anunciar que “vull avançar amb vosaltres i amb tota Gandia. Per això, vull ser el vostre candidat i presentaré la meua candidatura perquè el Partit Socialista torne a guanyar les eleccions municipals. Perquè és l’opció amb la qual Gandia avança”.

Prieto també va posar de manifest que “nosaltres governem per a tots i escoltem a tots. Sense cridar, ni crispar, ni enfrontar els uns amb els altres. Governem per a tots, votaren el que votaren, pensen el que pensen i vinguen d’on vinguen. En el nostre gran projecte de ciutat caben tots. Això sí, els nostres valors els tenim ben clars, però no som sectaris. Perquè una ciutat es fa cada dia, sobretot, amb les persones que no pensen com tu. Eixe és el secret que explica que Gandia estiga on està i siga la ciutat que és”.

Pel que fa al primer any d’alcaldia, va apuntar “que ha sigut un any molt complicat, però sabem afrontar les situacions difícils. A nosaltres, ningú ens ha regalat mai res. Hem alçat una ciutat després de gestionar una pandèmia i també ara en un període complicat amb una guerra en el cor d’Europa. Hem alçat un ajuntament de la fallida econòmica. Quan vam entrar a governar en 2015 no teníem ni per a pagar la llum i, ara, paguem als proveïdors en 12 dies”.

L’alcalde de Gandia va concloure remarcant que “hui, fora, es parla molt bé de Gandia. Estan arribant moltes inversions que revertixen en oportunitats i llocs de treball, les quals estan canviant per a millor la nostra ciutat. I és que en el caràcter dels gandians està sobreposar-nos sempre a les dificultats, véncer l’adversitat i traçar el rumb amb un gran projecte col·lectiu com el nostre”.