Prieto: “Demanem contenció i responsabilitat social davant les setmanes crítiques de la pandèmia que s’aveïnen””

El regidor de Govern interior i Coordinació Administrativa, José Manuel Prieto, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per tal d’informar dels principals assumptes tractats a la Junta de Govern Local que ha tingut lloc hui, però sobretot per tal de llançar a la ciutadania un missatge de contenció i responsabilitat social davant l’evolució de la pandèmia que s’aveïna al nostre territori, que entra en les setmanes crítiques, si es vol evitar una situació descontrolada de la transmissió. Prieto ha insistit en la recomanació a la ciutadania “que evite la interacció social innecessària, perquè l’evolució de la pandèmia dependrà del comportament social. Per tant, hem de redoblar esforços”.

En este sentit, l’edil socialista ha anunciat que hui mateix s’han posat en marxa mesures extraordinàries i transitòries per a tot el personal de l’Ajuntament de Gandia, amb l’objectiu de protegir i garantir la prestació dels serveis públics essencials. Així, es creen dos grups ‘bambolla’ que alternaran setmanalment el treball presencial amb el teletreball. Esta mesura no afecta al personal de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania ni a la Policia Local, que tenen els seus protocols de seguretat sanitària propis.

Cal destacar que l’Ajuntament de Gandia ha fet una inversió extraordinària per a la compra de nous terminals per al teletreball. La mesura estarà en vigor durant un mes, a partir de hui, i la seua prorrogació dependrà de la millora de les dades epidemiològiques.    

Prieto també ha informat de la concessió per part de la Diputació de València d’una subvenció de 20.000 euros per al programa Smart City Gandia 2020. L’ens provincial també  ha atorgat 6.700 euros per als Premis i Concursos Literaris 2020 i una ajuda de 3.663 euros per a la compra d’ordinadors.