Prieto: “Demanem la dimissió dels responsables de la anomenada “operación aplauso”  

Gandia 17 de desembre 2015.- IPG ha estat condemnada pel Jutjat del Mercantil nº 2 de València que ha desestimat la demanda interposada per IPG contra VIPEI S.A. on es sol·licitava que no es fera efectiva la compra de la zona comercial de l’Hotel Gandia Palace. El portaveu socialista, José Manuel Prieto, ha afirmat que “continuem recollint els fruits d’una gestió desastrosa, irresponsable, ineficaç i il·legal”.

Estem davant d’una nova prova del balafiament d’Arturo Torró i el govern que presidia i “hem de recordar que té una causa oberta precisament per esta anomenada “operación aplauso”, i per la que la fiscalia provincial ha demanat que tant ell com Javier Reig declaren com a imputats”.

Ara no cap un recurs a esta sentència per que havia d’haver-se fet al mes d’octubre, i és que en el moment de recepció de la sentència la procuradora responsable era la designada per l’anterior President d’IPG Arturo Torró. Tal i com es pot comprovar a la sentència, és la procuradora Gloria Sabater Ferragut qui rep la notificació al mes d’octubre.

Prieto confirmava que “amb les evidències que anem coneguent, creiem que ja és hora de demanar que estes persones dimitisquen i assumisquen quin és el seu paper en aquest desastre”. Una decisió, la de la compra, amb conseqüències nefastes, ja que ens trobem amb una situació econòmica insostenible, haurem de pagar les pistes de bitlles i els cinemes que van ser el “capritxo” de Torró, uns diners que no tenim.

Queda demostrat que l’anterior govern de Gandia va realitzar l’operació però va incomplir els termes del contracte. D’aquesta manera, l’actual executiu haurà de fer front a la quantitat signada en el seu dia, “el que suposa un nou cop per a les arques municipals” lamentava el portaveu.

José Manuel Prieto ha conclós dient que “ens hem de reiterar en la dimissió dels responsables”.