Prieto: “Després de quatre anys d’una gestió ruïnosa, es tanca la pàgina més fosca de la ciutat de Gandia”

Gandia, 29 de gener de 2016. Per als socialistes de Gandia no és cap sorpresa que Arturo Torró presente la seua dimissió i entregue l’acta de regidor com ho va fer al plenari celebrat ahir 28 de gener en sessió ordinària. El president de l’agrupació popular de Gandia i ex alcalde Arturo Torró ja va prometre que dimitiria al minut de ser “imputat” (ara “investigat”) i no ho havia fet encara, és per això que no ens sorprén que prenga aquesta decisió, tot i que no acabem de creure’ns les raons que va esgrimir en la seua argumentació.

Per al portaveu dels socialistes Jose Manuel Prieto, “amb l’eixida de Torró de l’Ajuntament de Gandia es tanca una pàgina obscura de la nostra ciutat”. I és que la legislatura amb Torró com alcalde de Gandia “ha estat l’etapa més fosca que s’haja pogut viure a la ciutat”, la gestió dels passats quatre anys “ha suposat en moltes ocasions vorejar la legalitat”, raó per la qual, en alguns casos oberts “Arturo Torró encara haurà de retre comptes d’avant dels tribunals”. Darrere de la seua marxa, Arturo Torró deixa una ciutat endeutada i castigada que “haurem de traure endavant entre tots, PSOE, Més Gandia i Ciutadans, tal i com ens vam comprometre en el pacte de Govern”.

Amb tot, no volem deixar de recordar que els qui van ser companys en el govern d’Arturo Torró “són corresponsables de les seues decisions i també hauran de retre comptes”. Des del grup municipal socialista seguirem fiscalitzant l’acció que va realitzar en el govern.