Prieto: “Diana Morant sempre ha exercit de gandiana allà on ha anat”

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha mostrat la seua satisfacció després del nomenament de l’exalcaldessa de Gandia, Diana Morant, com a ministra de Ciència, Innovació i Universitats. D’esta manera, Morant renova el càrrec en Ciència i Innovació i veu recompensada la seua tasca amb la gestió de les Universitats.

Prieto ha mostrat el seu orgull i el de la ciutat perquè “una persona de Gandia siga ministra del Govern d’Espanya i més encara quan sabem que Diana ens té en el cap”, i ha destacat que la seua feina “està avalada per una molt bona gestió i uns valors impecables”.

“Que continue exercint al càrrec servirà per a continuar enfortint les polítiques de coneixement, de recerca i innovació. Ara suma la cartera d’Universitats i això és una molt bona notícia”, ha declarat l’alcalde, que ha recordat que gràcies a les seues gestions l’Institut d’Oceanografia d’Espanya tindrà una seu a Gandia.

Sobre el seu nomenament al capdavant de les Universitats, la primera autoritat municipal ha posat en valor el caràcter universitari de la nostra ciutat i que el nomenament pot fer aspirar Gandia a aconseguir noves inversions “de la mà d’una persona que sempre ha exercit de gandiana allà on ha anat”.