Prieto: “El Consell destinarà esta legislatura la inversió més gran que s’ha fet a Gandia, en el moment més difícil”

El portaveu del Grup Municipal Socialista, José Manuel Prieto, ha respost a les crítiques realitzades pel Partit Popular respecte a les inversions destinades a Gandia, previstes per la Generalitat Valenciana en el pressupost de 2020. “Estos pressupostos s’ajusten a la realitat del que Gandia necessita. Així, tenim un rumb marcat, on van a coincidir en l’espai i en el temps la inversió més gran que ha portat a terme el Consell en la història de Gandia, en el moment més difícil”, ha assenyalat Prieto.

Els socialistes sí que sabem tocar a les portes que siguen necessàries per a demanar tots els diners que calen i uns poquets més, si fa falta, per a la nostra ciutat, ja que ens ho mereixem”, ha posat de manifest Prieto, qui ha recordat que en la legislatura del PP no hi havia pla B per al barri de Roís de Corella, ni es va consignar un sol euro per al Palau de Justícia.

Per això, Prieto li ha demanat als populars que “no donen lliçons del que no saben fer, que ens deixen fer i que estiguen al costat de la ciutat de Gandia quan siga necessari per a demanar totes les inversions que facen falta”.

Prieto li ha recordat al portaveu del PP, Víctor Soler, que el nou Espai Sanitari de Roís de Corella té diverses anualitats, destinant-se 1,8 milions d’euros al 2020 per a iniciar les obres. Però tant per al 2021 com per al 2022 també es contemplen 6 milions d’euros en cada any.

El senyor Soler hauria de saber com es fan uns pressupostos, perquè ha sigut diputat autonòmic. Sap perfectament que es consigna, allò que se sap que va a fer-se”, ha indicat el portaveu socialista, qui ha destacat en el cas del nou Palau de Justícia hi ha hagut una reprogramació de les anualitats perquè s’avance més en la seua execució.

D’esta manera, durant la present legislatura la Generalitat invertirà a Gandia més de 55 milions d’euros, amb la remodelació de tots els centres educatius públics mitjançant el Pla Edificant (20 milions d’euros), el nou Palau de Justícia (17,5 milions d’euros), l’Espai Sanitari de Roís de Corella (18,3 milions d’euros) o la remodelació de l’antic edifici de Correus (més de 3 milions d’euros).

Pel que fa al procediment del Pla Edificant, amb delegació de competències a l’Ajuntament de Gandia, ja ha començat la licitació de tots els projectes, els quals seran una realitat esta legislatura.