Prieto: “El PP, com es diu popularment, va voler anar a per llana i va tornar trasquilat de la Junta de Portaveus extraordinària celebrada ahir”

Gandia, 23 de febrer de 2015. El portaveu del Grup Municipal Socialista ha volgut fer declaracions al respecte de la Junta de Portaveus extraordinària celebrada ahir amb l’únic objectiu de tractar un punt en el seu ordre del dia, la urbanització de Santxo Llop. Com ha comentat Jose Manuel Prieto “el Partit Popular, com es diu popularment, va voler anar a per llana i va tornar trasquilat de la Junta de Portaveus extraordinària celebrada ahir”.

Ahir es va poder demostrar i resoldre que “les decisions més polèmiques o aquelles que es poden qüestionar van estar presses per Toni Abad com a regidor d’urbanisme en la passada legislatura”. Aquell que demanava que se celebrara una comissió d’investigació, que a més a més, ha estat responsable en els últims quatre anys de l’àrea d’urbanisme, “va eixir encara més afrontat si cap de la reunió celebrada ahir”.

En els últims quatre anys de legislatura del PP, amb Toni Abad com a responsable es van atorgar dues pròrrogues de 18 mesos cadascuna a l’empresa per a que tinguera més temps per a urbanitzar. En els quatre anys de govern popular va ser Toni Abad qui va inscriure en el registre els camins de la urbanització, per a ser exactes, en 2012. I va ser també durant la legislatura del PP quan l’Ajuntament li va tornar a l’empresa el 50% de l’aval que tenia dipositat al consistori a falta de conèixer si l’obra finalitzava correctament.

El PSPV-PSOE ha demanat al Grup Popular “que deixe de sembrar l’ombra del dubte, perquè este Govern afronta els problemes de cara i esclarix cada dubte que puga anar sorgint”.