Prieto: “El PP no pot parlar d’incompliments de transparència quan sap que hui tot es canalitza a través del Departament de Contractació”

El portaveu del Grup Municipal Socialista, José Manuel Prieto, ha respost a les crítiques abocades des del PP on s’anunciava una suposada falta de transparència de l’actual Govern local.

Prieto ha declarat que “el PP no pot parlar d’incompliments de transparència quan sap que hui tot es canalitza a través del Departament de Contractació. Hi ha publicitat, hi ha transparència, la ciutadania sap què contractem i amb qui. Els gandians també saben quan s’inicien els processos, quan s’obrin els terminis i les garanties que tenen tots els licitadors perquè es complisquen els seus drets”.

Així, cal recordar que en l’anterior legislatura del PP açò no passava, perquè tot era opac i fosc, amb estafes i tot el que volien contractar ho feien a través de l’empresa pública IPG. Tot això sense publicitat, sense concurrència i sense unes regles del joc marcades.

Finalment, el portaveu socialista ha destacat que la diferència respecte a l’anterior govern està en el fet que “hui en dia tot està a un clic i a l’abast de qualsevol gandià. Garantim que els objectius de transparència se seguixen complint. És mentida que s’haja incomplert un sol objectiu de transparència, més bé al contrari. Gandia és un municipi de referència en este aspecte des de l’inici de la present legislatura”.