Prieto: El PP no pot sembrar cap dubte sobre un govern que ha vingut a posar ordre    

 

Gandia 12 de febrer 2016.- El coportaveu del govern de Gandia, José Manuel Prieto i la vicealcaldessa de Gandia, Lorena Milvaques, han comparegut en roda de premsa per respondre a les acusacions realitzades pel Partit Popular d’’enxufisme’. Tots dos han comparegut amb documents oficials signats pel president de l’empresa pública que demostren que el cost de personal a IPG s’ha reduït dels més de 313.223,64 € mensuals de gener de 2015 a menys de 88.000 € en el passat mes de gener.

José Manuel Prieto ha demanat als populars que “deixe de difondre dubtes i ombres de la gestió d’aquest govern per tapar tots els problemes judicials que els assetgen i que són només la punta de l’iceberg que ens queda per conéixer d’una corrupció que sota el paraigua del PP es va institucionalitzar al govern municipal i en IPG. No permetrem que cap cas de corrupció dels seus ens afecte en la nostra gestió del dia a dia“.

El portaveu socialista ha recordat que aquest és un govern transparent que des del primer dia ha publicat al web municipal els càrrecs de confiança, els seus sous i currículums, cosa que no va succeir durant la passada legislatura, ja que l’oposició “haver de recórrer a la Justícia perquè ens aportaran les dades. Quantes vegades va ser condemnat el govern del PP per ocultar informació i violar drets fonamentals?“.

Prieto ha mostrat als mitjans la llista dels 45 càrrecs de confiança que “pul·lulaven pel consistori sense tenir una funció concreta més enllà de la xarxa clientelar que va muntar el PP” i ha avançat que “tots els costos de personal de IPG es publicaran al web municipal perquè el PP mai puga tornar a mentir sobre aquest tema”.

Per la seua banda Lorena Milvaques ha demanat al PP “que no es preocupe per mi, ja que sóc major d’edat. La diferència entre aquest govern i el del PP és que mentre que en el Partit Popular hi havia una gran dictadura on ningú discutia al cap totpoderós ací tenim un diàleg constant i absolut que ens porta a prendre decisions de manera consensuada“.

La vicealcaldessa ha recordat que aquest govern no té “res a amagar i som transparents des del minut un de la legislatura” i afegia que “aquest govern ha fet un important estalvi en els càrrecs de confiança. Hem reduït les assignacions als grups i l’única pujada que hem tingut ha estat atribuïble al PP perquè a diferència d’ells, nosaltres sí que els hem donat dedicacions, un assessor i un secretari de grup perquè puguen realitzar la seua tasca fiscalitzadora, cosa que ells no van fer amb nosaltres durant la passada legislatura perquè necessitaven aquests diners per al seu personal, els seus endollats i les seues festes“.

Finalment, Milvaques ha llançat un missatge al PP: “Si tan preocupats estan pels costos del personal de confiança, potser podrien renunciar als seus sous que utilitzen per comentar banalitats. No seguirem en apuesta dinàmica que pretén amagar les vergonyes del PP, que es dediquen a treballar i que no parlen d’obvietats i banalitats. Aquest govern té prou coses sobre la taula, molts problemes que afecten a la nostra ciutadania a resoldre, com per a dedicar-se a contestar les bestieses del grup del PP“.