Prieto: “El PP no va a condicionar el vot del PSOE d’un problema que ells mateixos van crear”

Gandia, 19 de gener de 2016. El grup municipal socialista no va a deixar que “el PP condicione el nostre vot en el cas de Coco Loco, un problema que ells mateixos van crear”. Aquestes han sigut les paraules del portaveu del grup municipal en referència a les declaracions fetes avui per Víctor Soler i Javier Reig.
Volen intentar condicionar el vot d’aquest grup municipal per a solucionar una problemàtica que ells mateixos van generar, doncs van signar un acord amb una empresa privada, van canviar els usos de la primera línia de la platja i ho van vendre com un “cost cero“ que ara s’ha demostrat que no era tal i que pot ser que pot costar-li a la ciutadania més de 2 milions d’euros.

El PP va dir en el seu moment que el tancament era la solució a les molèsties dels veïns de la zona, i que es prenia la decisió de retirar la llicència a Coco Loco precisament per a evitar aquestes molèsties, però ara volen que retorne l’activitat molesta al mateix lloc. Segons paraules de Prieto: “Ells que van vendre el tancament de Coco Loco com la solució als veïns ara demanen que torne a obrir, què ha canviat en els últims mesos?”

“Els únics que van mentir a la ciutadania i a l’empresa van ser els populars”, que no justifiquen els seus negocis i les seues males gestions condicionant el vot dels socialistes.

Finalment, Jose Manuel Prieto ha declarat que, “el que el PP de Torró demana ara, perfectament podrien haver-ho realitzat fa uns mesos quan encara governaven i la problemàtica ja existia.” No pot demanar “terminis de temps el creador del problema”.