Prieto: “En cap moment el Centre Esportiu del Grau ha deixat de tindre cobertura”

El regidor socialista José Manuel Prieto ha eixit al pas de les crítiques del PP sobre l’explotació de la piscina del Grau indicant que li “demanem als regidors populars que ens deixen treballar. L’actual Govern local és legalista i no seguirà el camí que ells marquen. Totes les adjudicacions i contractes es realitzen sobre la base de la llei i, en cap moment, el centre esportiu del Grau ha deixat de tindre cobertura”.

Cal destacar que hui s’ha obert el procés d’adjudicació del contracte per a l’explotació de la piscina del Grau amb la primera mesa de contractació, on s’han presentat un total de tretze empreses.

D’esta manera, s’aporta una solució a un altre dels ‘pufos’ de la gestió del PP heretat de la passada legislatura passada. “No vam ser nosaltres els que vam concedir l’explotació a una empresa que ni va presentar l’aval econòmic. Tampoc vam ser nosaltres els que no realitzàrem cap manteniment durant 4 anys, el que ha provocat que tinguérem que invertir més de 300.000 euros per a reparar la desídia de l’anterior govern del PP”, ha assenyalat Prieto.

El procés d’adjudicació de la piscina del Grau seguix el seu procediment normal. “Però era tal l’empastre que, seguint les recomanacions dels funcionaris, s’hi han hagut de realitzar diversos contractes. Això sí, els terminis per a la posada en marxa del contracte SARA s’hi estan complint”, ha conclòs el portaveu socialista.