Prieto és un alcalde capaç, treballador i compromés, amb un gran tarannà i talent per a governar Gandia

El portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, s’ha referit al balanç que ha efectuat hui el PP de Gandia sobre els cent primers dies de José Manuel Prieto com a alcalde de la ciutat, assenyalant en primer lloc que els populars es contradiuen a si mateixa, ja que van dir clarament que no anaven a donar-li ni cent dies de cortesia al primer edil de Gandia, “i ara s’atrevixen a fer una valoració una vegada ha passat este període”.

Mascarell també ha afirmat que “Prieto és, sens dubte, un alcalde capaç, treballador i compromés, amb un gran tarannà i talent per a governar Gandia. És un líder capaç, des del primer minut, d’aglutinar el Govern local, aconseguint que tots els seus integrants remem en la mateixa direcció”.

Pel que fa a l’herència rebuda de l’anterior alcaldessa de Gandia i actual ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, el portaveu socialista considera que “Prieto arreplega el testimoni de Diana Morant amb orgull, culminant un gran projecte polític que s’ha vist afectat per una pandèmia, materialitzant tot el que s’ha anat fent en els dos anys anteriors i garantint totes les inversions previstes, sense generar ni un cèntim d’euro de deute”.

D’altra banda, a la “promesa incomplida” de la posada en marxa d’una brigada per al manteniment dels carrers de la ciutat a la qual al·ludix el PP, Mascarell ha puntualitzat que l’alcalde de Gandia ja va anunciar que es crearia a finals d’any, “i encara estem en el mes d’octubre, sent una iniciativa que estarà reflectida en el pressupost de 2022 i que serà prioritària per al Govern local”.

Així, els socialistes posen de manifest que els gandians poden estar tranquils perquè tenen en el seu alcalde una corresponsabilitat i un treball sense hores, deixant-se la pell per a seguir amb el rumb traçat i perquè la recuperació econòmica, social i emocional de Gandia siga immediata, i perquè torne la ciutat a la posició de capitalitat i lideratge després de la pandèmia.