Prieto: “Espanya necessita un govern fort del PSOE que comence a legislar els reptes pendents”

La presidenta i el vicesecretari Institucional del PSPV-PSOE de Gandia, Liduvina Gil i José Manuel Prieto, respectivament, han efectuat una valoració de la campanya de les eleccions generals del pròxim diumenge, on els socialistes disposaran de 200 interventors i apoderats, sent novament el partit polític de la ciutat que més persones destinarà a tots els col·legis electorals. Prieto ha assenyalat que “Espanya necessita ara un govern fort del PSOE per a conformar una majoria progressista que, a banda de desbloquejar la investidura, comence a legislar tots els reptes pendents”.

Per la seua banda, Liduvina Gil ha destacat que durant els mesos que ha governat Pedro Sánchez s’han millorat molt les polítiques de benestar social. “En estos moments, ens juguem l’Estat de benestar, el qual sempre es retalla quan governa la dreta. I, ara, a més, amb la dreta més retrògrada. Per tant, el perill és tornar quaranta anys enrere, amb una ultradreta que pensa que no existix la violència masclista, ni la bretxa salarial entre homes i dones”, ha indicat la presidenta dels Socialistes de Gandia.

El vicesecretari Institucional del PSPV-PSOE de Gandia també ha incidit amb què “els espanyols tenim una amenaça: un govern amb Pablo Casado de president i Santiago Abascal de vicepresident. En estos moments, l’amenaça de la ultradreta és més real que mai, ja que les enquestes estan donant-li un resultat substancial”. Al mateix temps, ha advertit que “ens estem jugant que l’extrema dreta puga decidir juntament amb el PP les polítiques d’este país a partir de dilluns que ve. Així, ens correspon evitar amb un resultat contundent que Espanya tinga un vicepresident d’ultradreta per primera vegada des de la dictadura”.

Cal destacar que esta nit el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, tancaran en l’àmbit autonòmic a la capital de la Safor la campanya de les eleccions generals del pròxim diumenge, amb un sopar a partir de les 21 hores on es preveu l’assistència de més de 500 persones a la plaça del Rei Jaume I.

Açò demostra la força que té el Partit Socialista a la nostra ciutat, i ens estimula perquè diumenge que ve siguem més els progressistes que li donem un suport majoritari al projecte d’esquerres de Pedro Sánchez”, ha destacat Prieto, qui ha recordat que els comicis del 28 d’abril ja van significar un aval, donat que primera vegada en 30 anys el PSOE no guanya unes eleccions generals a Gandia.