Prieto: “Gandia no es mereixia les cues que es formaven al Registre Civil”

Des del Grup Municipal Socialista ens felicitem per la implantació de la cita prèvia al Registre Civil de Gandia. Cal recordar que en una reunió que va mantindre l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, amb la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, i el secretari autonòmic de Justícia, Ferran Puchades, ja va traslladar este problema que es va trobar l’actual govern, i que generava molta preocupació des de feia temps. “Gandia no es mereixia les cues que es formaven al Registre Civil”, ha destacat el portaveu socialista, José Manuel Prieto.

Així, la consellera, en una visita posterior a la nostra ciutat, es va comprometre a la implantació de la cita prèvia per tal d’eliminar estes cues. “Tenim la satisfacció d’anunciar que esta promesa siga ja una realitat. Calia posar en marxa este servei que facilita la vida de les persones”, ha indicat Prieto.

Les interminables cues de persones que necessiten realitzar un tràmit davant el Registre Civil, des de la matinada, era un problema que patia la ciutat de Gandia. Així, ara s’implanta un sistema similar al que ja des d’anys funciona en altres administracions, com la Conselleria de Sanitat, la Policia Nacional, o el Servef, on la cita prèvia es realitza a través d’Internet el que facilita que els interessats acudisquen en el moment precís a la cita, sense haver de realitzar cues d’hores per a ser atesos, amb la dificultat actual que superats els 50 números d’atenció diària, molts hagen de tornar-se a casa sense haver realitzat el tràmit.

L’enllaç on realitzar el tràmit per obtindre la cita prèvia és el següent:

https://www.tramita.gva.es/ctt-att-atr/asistente/asistente.html#asistente/IDE