Prieto: “Gandia no es ‘sumirà en el caos’ per la professionalitat dels seus funcionaris i perquè el nou govern està treballant amb normalitat”

_MG_3731

Des del Grup Municipal Socialista li demanem al ja exalcalde de Gandia, Arturo Torró —en referència a la roda de premsa que ha oferit hui acompanyat de la resta de regidors del PP—, que “rebaixe el to i la crispació, i que contribuïsca a la tranquil·litat, ja que este tipus de shows no afavoreixen que el traspàs de poders es duga a terme amb garanties i en condicions de normalitat”.

“Torró ha d’assumir d’una vegada per sempre que ja no és alcalde, i que el PP ha perdut la majoria política que es deriva d’una majoria social a Gandia”, ha recalcat el regidor socialista José Manuel Prieto.

Tot i que es tracte d’un traspàs de poders inèdit en la nostra ciutat, atès que anteriors ocasions este s’havia produït des del dia després de les eleccions municipals, “Gandia no es ‘sumirà en el caos’ com vol donar a entendre Arturo Torró. Primer, per la professionalitat dels funcionaris de l’Ajuntament. I, segon, perquè des del nou Govern local no consentirem que açò passe i estem treballant amb absoluta normalitat”, ha matisat Prieto.

Cal destacar que tots els responsables de l’anterior govern del PP estan accedint a arreplegar els seus objectes personals sense cap problema. Però l’actual Govern local ha de ser garantista perquè no es puga destruir documentació sobretot de l’empresa pública IPG. Així, per primera vegada, tots els documents públics de l’Ajuntament de Gandia dels últims quatre anys estan sent custodiats pel secretari general, l’interventor i altres funcionaris de l’Ajuntament per una garantia de cara als gandians. “Potser a Torró li preocupe que tot este tipus d’informació ja no estiga en les seues mans. Però ha de saber que ell ja no marca els temps del Govern local”, ha conclòs Prieto.