Prieto: “Génova hauria de plantejar-se també la dissolució del PP de Gandia”

Gandia, 30 de gener de 2016. “Ahir afirmàvem que les raons esgrimides per Torró no eren creïbles i avui ja sabem per què es va marxar. Per tercera vegada i per a vergonya dels ciutadans de Gandia, Torró ha sigut cridat a declarar com imputat per un presumpte delicte de prevaricació per un Jutjat” va declarar el portaveu dels socialistes Jose Manuel Prieto. “El PP de Gandia ha sigut la ruïna econòmica i moral d’aquesta ciutat. I l’han causat els membres del govern en la passada legislatura, molts dels quals segueixen estant. No n’hi ha prou amb la dimissió de Torró”.

El socialista ha valorat d’aquesta manera la notícia coneguda ahir i que portarà a l’ex alcalde a declarar durant el pròxim mes de març per a explicar les seues relacions amb l’empresa Inversions Especials del Mediterrani, propietària de Tele 7, a la qual va adjudicar 1,7 milions d’euros. La imputació s’uneix a les dues anteriors pels casos Púnica i Aplaudiment (on també està imputat l’assessor municipal del PP, Javier Reig) i implica que tres dels actuals regidors del PP, Víctor Soler, Vicent Gregori i Antonio Abad, hagen de declarar davant el jutge en qualitat de testimonis. A més, i en la mateixa condició, haurà de declarar Javier Reig (també imputat per l’Operació Aplaudiment), l’anterior gerent de IPG, Daniel Furió i l’ex assessora Cristina Serrano.

“Hem de recordar que aquesta denúncia va ser realitzada pel nostre grup. És tanta la gent implicada i que haurà de declarar, que no seria d’estranyar que algun entrara com a testimoni i isquera imputat” va afirmar Prieto.

Finalment, el portaveu dels socialistes ha demanat al PP Nacional que igual que ha fet amb el partit en la ciutat de València, “nomene una gestora i dissolga el PP de Gandia. Torró segueix sent el seu president i 9 dels actuals regidors van permetre amb el seu vot i la seua actitud tot el que ara està arribant als jutjats”.