Prieto: “Hem fet una campanya de persona a persona perquè diumenge guanye tota la gent que està patint”

El Portaveu de l’Executiva del PSPV-PSOE de Gandia i responsable de Planificació i Actes de la campanya electoral dels Socialistes de la ciutat, Jose Manuel Prieto, ha fet hui balanç de la campanya que acaba passades les dotze. Prieto ha assegurat que “hem fet una campanya persona a persona perquè diumenge guanye tota la gent que està patint”. Prova d’això ha estat, per al Portaveu dels Socialistes, la contínua presència al carrer de regidors, direcció i activistes del PSPV-PSOE, amb nombrosos actes a les barriades de Gandia i amb nous formats i maneres de fer política.

Així, Prieto ha qualificat la campanya que hui acaba d’”austera, sempre al carrer, en contacte amb les persones, amb noves maneres de fer política i amb moltes ganes de canvi”. Un canvi, segons Prieto, per “desplaçar l’actual majoria de la dreta i l’austericidi que ens està imposant a les classes més afectades per la crisi, i un canvi que sols vindrà si diumenge guanya la nostra opció socialdemòcrata”. Un “no”, per a Prieto, no sols a la majoria europea de la dreta, que ha governat els darrers anys, sinó també a Fabra o Rajoy. “Diumenge comencem el canvi des de Brussel·les”, ha afegit.

El PSPV-PSOE de Gandia posa hui punt i final a la campanya electoral de les Europees 2014 amb una festa al Parc de Sant Pere de Gandia. Es tracta d’un acte carregat de simbologia, donat que els socialistes porten la seua festa final de campanya al parc més gran de la ciutat, inaugurat amb governs socialistes, i que ara el PP pretén transformar en contra de la voluntat de la majoria dels veïns.

La festa final de campanya dels socialistes de Gandia començarà a les 17 hores i està pensada per a tots els públics, tot i que cobren un especial protagonisme els més menuts amb activitats pensades per a elles i ells: jocs, música, tallers i un seguit de propostes que permetran gaudir del parc de Sant Pere en tot el seu esplendor.

A més, els socialistes celebren també l’encontre amb ciutadans europeus de diversos països de la UE  que explicaran què és per a ells la Unió Europea i quin paper ha jugat en la seua vida com a nouvinguts a Gandia.