Prieto incorpora a la directora del Palau Ducal, Balbina Sendra, com a número dos de la seua candidatura

El PSPV-PSOE de Gandia ha donat a conéixer hui el primer nom de la candidatura amb la qual concorrerà als comicis locals del pròxim 28 de maig, encapçalada per l’alcalde José Manuel Prieto. Es tracta de Balbina Sendra, directora del Palau Ducal i llicenciada en Història de l’Art, qui s’incorpora com a novetat a una candidatura que anirà desgranant-se en algunes de les seues incorporacions durant els pròxims dies fins a la seua proclamació oficial en l’assemblea que celebraran els Socialistes de Gandia diumenge que ve a la Casa del Poble.

Balbina Sendra arriba a la llista com a independent en el lloc número 2, en línia amb l’objectiu que es plantegen els socialistes gandians de governar per a tots i de sumar des de la societat, incorporant a perfils nous en un projecte de ciutat on caben tots.

La directora del Palau Ducal ha indicat que “em sume convençuda i amb moltes ganes d’aportar idees i treball, a més de tota l’experiència que tinc en gestió, perquè Gandia continue sent eixa ciutat de les oportunitats que és”.

Balbina Sendra també ha volgut destacar que “davant l’oferiment que m’ha fet José Manuel Prieto per a formar part del seu projecte de ciutat, sols puc agrair-li i donar-li les gràcies per haver comptat amb mi per a estar en la seua candidatura”.

TRAJECTÒRIA

Balbina Sendra Alcina, actualment directora del Palau Ducal de Gandia, és llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de València. Gestora en Patrimoni Cultural, forma part del Patronat del Palau Ducal dels Borja Fundació de la Comunitat Valenciana i del Consell Executiu del Centre d’Estudis i Investigacions Comarcals (CEIC) Alfons el Vell.

En l’any 2002 va començar a treballar com a guia del Palau Ducal, fent-se càrrec, posteriorment, de la seua gestió turística i cultural. La seua tasca al front del Palau Ducal ha fet que este se situe com un recurs turístic de primer nivell, sempre apostant per integrar la cultura en la promoció turística de Gandia perquè siga una destinació més completa.

És una professional amb una gran capacitat de gestió que ha sabut buscar fórmules per obrir més el Palau Ducal al visitant, fent que la gent s’acostara més enllà d’una simple visita. Així, ha dut endavant una gestió més transversal, potenciant la unió de turisme i cultura.

D’esta manera, Balbina Sendra ha apostat per oferir experiències de qualitat en un entorn únic com és el Palau Ducal, incrementant notablement el seu nombre de visitants.

En este sentit, entén el Palau Ducal de Gandia com és un espai referent de la ciutat, garantint tota una sèrie d’activitats per fer notar que és un edifici obert a la ciutadania amb una oferta ampla i molt variada, com ara una completa programació durant les nits d’estiu o esdeveniments culturals i socials de tota mena al llarg de tot l’any.