Prieto: “Lamentem que el PP ens done lliçons sobre les urbanitzacions de Marxuquera, quan ens va deixar en herència la seua paralització”

El president de la Junta de Districte de Marxuquera, José Manuel Prieto, ha lamentat este matí que el PP critique la paralització de les urbanitzacions de Molló 1, 2 i 3, assegurant que “forma part de l’herència heretada dels populars i perquè no s’han interessat en les accions mampreses durant la present legislatura per l’equip de govern, ni a la Junta de Districte”.

L’edil socialista ha indicat que siguen “benvinguts a la Junta de Districte de Marxuquera, on no han preguntat mai res al respecte, perquè se’ls haguera informat de la tasca que estem realitzant sobre una zona maltractada històricament pel PP. Nosaltres estem fent el que ells, quan governaven, no van voler arreglar durant quatre anys sense fer res. I, esta és la legislatura on més s’està avançant en Marxuquera”.

Prieto també ha recordat que  va ser el PP qui no va voler executar la carretera de Molló i va començar per la de Xauxa, a pesar que la Diputació de València tenia una consignació pressupostària de 4 milions d’euros. “Nosaltres, en canvi, ho hem tornat a demanar”, ha recalcat.

Pel que fa al mal funcionament de l’enllumenat, Prieto ha assegurat que no funciona bé, perquè s’estava donant servei de llum pública al motor de reg de Molló-III, però ja s’ha solucionat des d’Iberdrola a través d’una connexió elèctrica. D’igual manera, el govern local ha reiterat el seu compromís perquè totes les zones verdes tinguen equipaments, inclosos els jocs infantils, i s’ha començat per ubicar-hi papereres, bancs.., “perquè ni això tenien quan vam entrar al govern”.