Prieto: “L’única candidatura conjunta és la de la dreta: la del PP i els partits ‘marca blanca’ que monta per intentar enganyar”

El Vicesecretari General dels Socialistes de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha assegurat hui que “l’única candidatura preelectoral i conjunta possible és la de la dreta de Gandia, amb el PP i els partits ‘marca blanca’ que està impulsant i orquestrant per a arreglar la partida i intentar guanyar de nou l’alcaldia”. Prieto ha respost així a les afirmacions de Víctor Soler, que “reptava” a l’esquerra a conformar una candidatura conjunta amb el canvi de llei electoral local que impulsa el Partit Popular en solitari.

Prieto ha afirmat també que “al PP ja no se’l creu ningú: ni amb canvi de llei electoral amb trampa o partits disfressa que són la seua marca blanca podrà fer que Torró torne a ser alcalde”.

El Vicesecretari General dels Socialistes ha demanat al Partit Popular, davant la desfilada de partits muntats pel PP, que “deixe d’embrutar i arreglar la partida quan la creu perduda. La líder dels Socialistes és Diana Morant i intentar canviar la partida demostra que el PP li té por”.