Prieto: “No estem bloquejant cap promoció interna a la Policia Local, ja que impulsem la major promoció dels nostres agents”

Els regidors socialistes José Manuel Prieto i Nacho Arnau han respost hui a les crítiques efectuades per part del Partit Popular sobre la promoció interna en la Policía Local. Prieto ha afirmat que “no és que el Govern local bloquege cap classe de promoció interna. Més bé al contrari, estem impulsant en esta legislatura la major promoció interna dels nostres agents de Policia Local, entre altres coses perquè hi ha un compromís innat, com bé ha dit el regidor de Seguretat Ciutadana en la mesa de negociació amb els sindicats per a compassar tots els processos d’eixa promoció interna, i perquè esta siga la legislatura, abans que finalitze, de tota la consolidació per a promoció interna de les places de comandaments de la Policia Local. Prova d’això és que no solament està el compromís del regidor de Seguretat i meu signat per escrit i aprovat per sindicats en la mesa de negociació, si no que basant-se en eixe compromís ja s’han començat a treballar les bases d’intendent i d’inspector, i, a l’espera del que puga dir el desenvolupament un decret que està al caure, també la promoció interna dels oficials de la Policia Local”.

El portaveu socialista ha afegit que “el PP no està per a donar moltes lliçons en matèria de gestió de recursos humans a l’Ajuntament de Gandia. Però a nosaltres ens avala el nostre treball, no solament en eixa promoció interna, sinó també en el desenvolupament dels processos selectius per a la major oferta d’agents des de pràcticament la transició democràtica: 47 agents incorporats en els pròxims mesos a la Policia Local, després dels 13 de mobilitat i els altres 34 de torn lliure que estan desenvolupant les seues proves selectives en estos moments.

Prieto també ha destacat, juntament amb això, la promoció interna ampliada en tots els àmbits de la Policia Local de Gandia per a tindre una bona estructura de comandaments i un Cos de Policia més fort encara. “Eixe és el compromís que acomplirem, com sempre hem complert tots els compromisos en matèria de recursos humans, abans que acabe esta legislatura”, ha assenyalat.

Per la seua banda, Nacho Arnau ha declarat que “totes les oposicions respectives a oficials, inspectors, intendents i comissaris s’estan tractant d’acord amb les bases reguladores. Va tractar-se, i així es va comprometre el regidor de Recursos Humans, José Manuel Prieto, per a estudiar totes eixes places destinades a traure les ofertes corresponents al 2018, 2019 i 2020 al cos de Policia Local de Gandia. A banda d’això, ara hi ha una vacant en la plantilla de Comissari Principal , que també iniciarà el procediment corresponent per a cobrir-la”, ha finalitzat.