Prieto presenta un programa de govern realista amb 353 propostes perquè Gandia continue avançant

L’alcalde de Gandia i candidat a l’alcaldia, José Manuel Prieto, acompanyat per la responsable del programa de govern de la Comissió Executiva Local del PSPV-PSOE de Gandia, Maite Alonso, ha presentat hui a l’Urbalab el seu programa de govern per a la pròxima legislatura el qual està pensat perquè Gandia continue sent la ciutat del talent, de les oportunitats i la prosperitat.

Es tracta d’un document realista format per un total 353 propostes que s’ha efectuat pensant i escoltant a tots, amb dues premisses bàsiques: en este programa de govern no es promet allò que no es pot complir i tampoc es promet allò que no se sap com s’ha de pagar.

«Si els gandians i les gandianes ens donen la seua confiança el pròxim 28 de maig per a seguir el treball encetat, tenim les nostres propostes, a les quals hem d’afegir moltes més d’altres partits polítics, que si són bones per a Gandia també les farem nostres, perquè la ciutat continue avançant», ha destacat Prieto.

L’eix conductor d’este programa de govern s’ha pensat perquè totes les accions que es porten a terme pensen en la generació d’oportunitats, de prosperitat i de riquesa. «Totes les nostres propostes aniran enfocades, com hem fet este temps, a la generació de prosperitat, de riquesa i d’oportunitats, pensant amb la capitalitat i el lideratge de Gandia, en una ciutat que aposta decididament pel seu teixit econòmic, per les seues empreses i les seues famílies», ha assenyalat.

D’esta manera, Prieto ha anunciat que si els ciutadans li donen la seua confiança en les eleccions municipals, el pròxim Govern local comptarà amb una àrea d’inversions, projecció i estratègia de ciutat, basada en la generació de més oportunitats per a Gandia.

«En el més difícil hem pensat sempre en la generació de prosperitat i d’oportunitats; en ajudar i apostar pels projectes de vida; en les empreses i les famílies gandianes. Així, totes les propostes d’este programa de govern giraran al voltant d’una ciutat que cada dia és millor; d’una ciutat que fem entre tots i que també respecta i honora els valors de la convivència, del civisme i de la diversitat», ha afirmat l’alcalde de Gandia.

En definitiva, un programa de govern que s’ha elaborat per persones expertes, per representants dels col·lectius i per la ciutadania en general, els quals han fet arribar un gran nombre d’accions i projectes que s’han inclòs en el document, sempre amb els peus en terra.

«Volem que amb cada acció i amb cada projecte d’este programa de govern, la ciutat seguisca prosperant. Parlem d’un programa on la ciutat guanya; on cada persona, cada família i cada empresa, guanya. I, on tots, guanyem junts», ha conclòs l’alcalde de Gandia.