Prieto: “Quan hi ha processos judicials oberts com el cas Tele 7, és normal que ningú vulga estar al costat del PP”

Des del Grup Municipal Socialista s’estén que no és casual que precisament hui haja comparegut en roda de premsa el PP de Gandia per a “descartar” una moció de censura, després de conéixer-se l’auto de l’Audiència Provincial de València en la qual s’estima el recurs interposat per l’Ajuntament de Gandia i el Ministeri Fiscal i es rebutjava el sobreseïment de la causa del denominat Cas Tele 7.

Així, el portaveu socialista, José Manuel Prieto, ha assenyalat que en estos moments el PP de Gandia té un parell de greus problemes: “El primer d’ells és que el PP no ha assumit la responsabilitat dels seus actes ni ha donat les explicacions pertinents a la ciutadania. I, el segon problema, és de credibilitat i lideratge, ja que és impossible saber amb certesa si el PP està dirigit per Torró des de les xarxes socials o és el senyor Soler qui mana, amagat des de fa tres mesos per a no donar explicacions sobre la seua presumpta relació amb la trama Púnica”.


Cal recordar que el PP encara no ha donat explicacions sobre les nombroses causes judicials que té obertes. “Com voldrà algú governar amb ells després de tot el que s’està sabent? Qui voldria estar al seu costat amb totes les sospites d’on van ser a parar milions d’euros dels diners públics?”, s’ha preguntat Prieto, qui ha apuntat que “quan tot açò pansa és normal que ningú vulga estar amb ells”.

Per tot açò, els socialistes li demanem al PP, una vegada més, que treballe per Gandia i deixe de seguir els dictats d’un exalcalde plurimputat que, ara, amenaça amb tornar-se a presentar a les eleccions encapçalant un partit dividit on Víctor Soler té cada vegada menys suports.