Prieto: “Qui no s’alegra de les bones dades d’este estiu no vol treballar per Gandia, sinó pels seus propis interessos”

Des del Grup Municipal Socialista lamentem profundament i no tolerarem més atacs al sector turístic per part del PP, pel fet d’haver eixit el Govern local en roda de premsa a explicar la veritat: que Gandia ha estat la ciutat turística de la Comunitat Valenciana amb millors dades d’ocupació i que estem amb xifres que no hi havia a Gandia des de l’inici de la crisi.

Cal recordar que l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha valorat les xifres amb humilitat i sense comparació amb la gestió anterior, perquè ha estat un bon estiu i el sector ha treballat per ser els millors amfitrions de Gandia i oferir la millor cara de la platja. “El PP hauria d’alegrar-se del que ha estat un bon estiu. Perquè si no ho fan, demostren que al PP li va malament quan a Gandia li va bé”, ha indicat el portaveu socialista, José Manuel Prieto.

Prieto també ha convidat al PP a que “deixe enrere, de manera definitiva, els temps de les pressions i que se sumen a celebrar amb el sector el que ha estat un bon estiu”. Així, al cap i a la fi es tracta d’empresaris que cada dia s’esforcen per a tirar endavant els seus negocis i oferir la millor cara de Gandia.

“Ja ho va dir ahir l’alcaldessa, Diana Morant: queda molta feina per fer i ho farem en companyia del sector. Però qui no s’alegra de les dades d’este estiu és que no vol treballar per Gandia sinó pels seus propis interessos”, ha afirmat Prieto.