Prieto: “Sempre que els Socialistes de Gandia ens hem mobilitzat, hem guanyat les eleccions europees”

Els Socialistes de Gandia han dut a terme esta nit a la plaça de Sant Josep, al barri del Raval, el tancament de la campanya de les eleccions europees que tindran lloc este diumenge, amb la presència de més de 300 persones que han volgut compartir taula en un sopar d’entrepà. En este acte que ha posat el punt final a la campanya del 9J, han intervingut l’alcalde i secretari general del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto, i regidora socialista i presidenta d’esta agrupació, Liduvina Gil.

Prieto ha recalcat que “sempre que ens hem mobilitzat, hem guanyat les eleccions europees. I, en estos moments, tenim tota la força que necessitem per a guanyar-les”. Per això, ha demanat una gran mobilització “per frenar a la dreta i a la ultradreta, i perquè guanye la socialdemocràcia”.

El secretari general dels Socialistes de Gandia també ha posat manifest que “si totes les eleccions són importants, estes especialment ho són més”. Així, ha indicat que “quan les forces d’esquerres hem governat a Europa les coses han eixit millor que quan ha governat la dreta a soles. I quan les forces reaccionàries governen institucions que són de tots, fem molts passos enrere i perillen els nostres drets”.

Respecte a la situació que es viu a Espanya, ha destacat que “no hi ha res més patriòtic que defensar al Govern, encara que no l’hages votat; que defensar, per damunt d’opcions partidàries, els interessos generals del país. Tot i això, si la dreta ha de triar entre el que li convé o el que li convé a Espanya, tria sens dubte el que li convé”, afegint que “açò té una solució real, dipositar la papereta socialista en les urnes este diumenge”.

Prieto també ha incidit en el fet que en estes eleccions europees “ens juguem avançar o retrocedir. I, per a continuar avançant, és primordial la convivència i el respecte entre opcions polítiques, amb el perill que la Unió Europea per primera vegada puga estar en mans de partits ultres”.

A més, l’alcalde ha remarcat que “també ens juguem que continuen arribant fons europeus a la nostra ciutat. I és que estem fent moltes coses i més que anem a fer. En estos tres anys que queden de legislatura, anem a deixar-nos tant la pell que Gandia avançarà molt més que en legislatures senceres”.

Per la seua banda, Liduvina Gil ha apuntat que “estem en la remuntada final i preparats per a guanyar. Feijóo ha passat de dir que anaven a arrasar en les eleccions a dir que empataran. I és que l’única proposta que hem escoltat del PP és una moció de censura amb Abascal i Puigdemont”.

L’edil socialista ha afirmat que “tenim un partit unit, fort i molt mobilitzat. I ho sé perquè la gent ens està responent al carrer, en els mítings, en els estands… La gent ens escolta i ens entén. Ens miren amb esperança. I ens esperen com la solució a la ultradreta”, afegint que “les persones saben que la ultradreta ja no és una amenaça, que és una realitat, que ja està ací, com ara a la Generalitat Valenciana. I saben que som l’única possibilitat que hi ha de parar-los els peus, com ja ho vam fer el 23 de juliol”.