Prieto: “Si el PP no vol treballar que ens deixe a nosaltres, que estem impulsant moltes iniciatives per a generar ocupació”

El portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Gandia, José Manuel Prieto, ha respost a les crítiques efectuades este matí per part de Partit Popular en matèria d’ocupació juvenil, posant de manifest que “si el PP no vol treballar que ens deixe a nosaltres que, amb les nostres gestions, estem impulsant moltes iniciatives per a generar ocupació a Gandia”.

En primer lloc, Prieto ha incidit en el fet que, una vegada superada la fase més complicada de la pandèmia, l’esforç del Govern local se centra ara en la recuperació econòmica i la generació d’oportunitats. “Que estiga tranquil el PP perquè estem treballant des de fa mesos estos aspectes”, ha indicat l’edil socialista, qui ha explicat que “gràcies a les nostres gestions i la col·laboració d’altres administracions hi haurà tres plans d’ocupació en els pròxims mesos on es contractaran al voltant de cent persones”.

En este sentit, està previst que es generen tres noves línies d’ocupació a les quals s’han de sumar les
borses de treball que s’han posat en marxa i intensificat enguany a l’ajuntament. “Estos nous llocs de treball es generen en funció de les categories de formació i amb salaris dignes. Ajustem la temporalitat a les preocupacions dels joves i ho fem perquè amb el seu treball continuem la línia de prevenció i contenció de la covid-19”, ha assenyalat Prieto.