Proposem que la UE Gandia estiga presidida per una persona de consens de l’esport i s’entregue una auditoria amb els comptes del Playas

Després de mesos preguntant per les negociacions de l’Alcalde per tal de fusionar els clubs de la ciutat en el nou UE Gandia, esta setmana se’ns convocava amb urgència a una reunió on ja estava quasi tot decidit. Tot i això, i després de l’experiència de gestió municipal en el CF Gandia, amb l’Alcalde com a president d’honor, els Socialistes hem enregistrat hui una proposta alternativa a la formulada per l’alcalde per a la gestió de la nova entitat resultant de la fusió de clubs i la desaparició del Playas de Gandia.

La regidora socialista Liduvina Gil ha exposat que, en considerar que “l’Alcalde no està capacitat per dirigir cap club de futbol, i més després del deute que deixaren en el CF Gandia amb Benjamín Sanz i la resta de membres”, el nou UE Gandia deu estar presidit per una persona de consens, amb experiència i reconeixement en el món de l’esport. A eixa proposta se li acompanyen quatre vicepresidències: una per a Marcos Estruch, l’altra per a Juan José Hidalgo, i altres dos per a un representant del PSPV-PSOE i altre del Bloc-Compromís.

Tot i considerar que l’Alcalde “ha fracassat en l’intent de fusió dels clubs i amb este nou intent de compra d’un club per part de l’Ajuntament”, creiem que també hem de ser part del que passa i suggerir alternatives. Per això hem proposat que les eleccions d’esta nova entitat siguen en desembre, febrer com a molt tard, i no en abril, com proposava inicialment l’Alcalde.

La proposta dels Socialistes de Gandia contempla també una auditoria econòmica del Playas de Gandia, per saber l’estat dels comptes d’un club on s’injectaran diners públics, així com el mateix tractament i subvenció per a la resta de clubs de la ciutat que el que es donarà a la UE Gandia. “No podem tancar les portes als clubs que no han volgut participar de la fusió”, ha assegurat Liduvina Gil.

Res del procés de fusió sembla clar. Tampoc aspectes com l’enèsim canvi d’uniformes, que hauria de ser consensuat, o el procés electoral del nou club. Per això ja hem anunciat que estarem vigilants i seguirem proposant.