El PSPV-PSOE de Gandia dóna suport a la declaració conjunta de FAES, CC OO i UGT sobre la CV-60

El PSPV-PSOE, juntament amb els grups municipals de PP i Ciudadanos, que representen amb àmplia majoria a 21 regidors del total de 25 edils que té el Ple de l’Ajuntament de Gandia, han mostrat hui el seu suport a la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES) i les organitzacions territorials a la Safor de les centrals sindicals UGT i CCOO, assumint la seua declaració conjunta sobre la infraestructura de l’autovia CV-60. 

José Manuel Prieto ha indicat que “amb esta imatge donem el nostre suport a la CV-60, amb el traçat que siga millor per a tots. Però sobretot amb la defensa de l’interés general de Gandia, com a ciutat que necessita connectar-se i vertebrar-se, i que necessita espais i oportunitats de futur”.

Prieto també ha destacat que esta defensa de la CV-60 es fa des de la unitat. “Creiem que la unitat és el més important, per damunt de les sigles o de les opinions i opcions de cadascú. Hui el que ens unix és la defensa de l’interés general, pel qual treballem els representants públics de l’Ajuntament de Gandia, treballem per la unitat en les qüestions que són fonamentals per a la ciutat”, ha recalcat, qui ha afegit que “sens dubte, esta és l’oportunitat de futur en este moment històric de la ciutat de Gandia i la comarca de la Safor amb la CV-60″.

La patronal empresarial FAES i els sindicats UGT i CCOO de la Safor s’han unit recentment per a reivindicar mitjançant una declaració conjunta una situació que és històrica, atés que des de ja molts anys han reclamat esta infraestructura tan important. La reivindicació de la CV-60 ha sigut una constant des de fa dues dècades que ha generat amplis consensos entre institucions i els interlocutors socials.

En este sentit, l’Ajuntament de Gandia sempre ha defensat la prolongació de la CV-60 (i així es pot comprovar en diverses declaracions institucionals aprovades per unanimitat de tots els partits polítics). A Gandia, s’ha defensat la necessitat d’este projecte, que es constitueix com a un dels més importants en matèria d’infraestructures viàries dutes a terme a la Safor en els últims temps (parlem d’un pressupost de 66 milions d’euros).

Tots els presents en este acte han coincidit en la necessitat de recolzar un projecte clau per a la prosperitat i el progrés del conjunt de Gandia i de la comarca de la Safor, sempre mirant per l’interés general (i no amb el benefici propi i l’interés de cap de les sigles dels partits polítics, ni del govern, ni de l’arc parlamentari del ple de l’ajuntament).