Rebutgem acudir a les reunions convocades pel PP de Torró per a establir l’estructura municipal de la propera legislatura

Respecte a la reunió convocada esta setmana per l’alcalde en funcions de Gandia, Arturo Torró, per a definir l’estructura de la legislatura 2015-2019, els socialistes entenem que “no és encara moment de parlar de suposades estructures ni de dedicacions, ja no hi haurà un govern ni un alcalde legitimats per a fer-ho fins al dissabte 13 de juny”.

“A hores d’ara no és moment perquè Arturo Torró s’autoimpose com a Govern local amb 12 regidors i envie a l’oposició als altres 13 representants legítims dels gandians”, ha asseverat la secretària general dels Socialistes de Gandia, Diana Morant.

Així, aquells qui, amb un govern amb majoria absoluta, no van creure en el funcionament democràtic de l’Ajuntament de Gandia, carregant-se l’estructura municipal de manera autoritària, “no tenen ni credibilitat ni legitimació per a garantir ara allò que ells mateixos van trencar”.

Diana Morant recorda que la passada legislatura també va començar amb un acord estructural que “el PP va anar triturant al seu gust i com a càstig a l’oposició, perquè la nostra tasca de fiscalització li molestava”.

Per tant, Morant assegura que “només un nou govern garanteix que Gandia torne a la pluralitat, la democràcia, la participació i la decència que ha perdut esta ciutat després de quatre anys de majoria absolutista del PP”.