Recuperarem les ‘Escoletes’ per a fer-les públiques i rehabilitarem i ampliarem l’IES Ausiàs March

Els Socialistes de Gandia van dur a terme ahir una reunió sectorial d’Educació en l’institut Ausiàs March, amb la presència de la candidata a l’alcaldia, Diana Morant, el responsable d’Educació del PSPV, Miguel Soler, i la número 3 de la candidatura local, Àngels Pérez, en la qual es van analitzar els compromisos en matèria educativa amb la nostra ciutat del candidat a la Generalitat, Ximo Puig.

“Sabem que, històricament, són moltes les reivindicacions en educació a Gandia. Però volem ser realistes i assumir dos compromisos clars: recuperarem les ‘Escoletes’ per a fer-les públiques, i rehabilitarem l’edifici de l’institut Ausiàs March, declarant-ho Bé de Rellevància Local, i ampliarem el centre en el solar adjacent”, ha indicat Diana Morant.

Juantxo Ribes. Diana Morant i el vicesecretari d'Educacio_ del PSPV Miguel Soler 1

Soler, que va prendre consciència de la urgent i necessària reforma de l’IES Ausiàs March, va assenyalar que “amb Diana Morant d’alcaldessa i Ximo Puig de president, farem realitat la nostra prioritat bàsica que és l’educació. El PSOE és l’únic partit del canvi a la Comunitat Valenciana, i els ciutadans poden optar per les polítiques de retallades que hem patit amb el PP durant 20 anys o apostar pel futur que representem els Socialistes”.

L’aposta autonòmica dels Socialistes en educació infantil pasa per recuperar el caràcter públic de les ‘Escoletes’, que seran gratuïtes en el tram de 2 a 3 anys i en el de 0 a 2 anys es pagarà en funció de la renda familiar. Així, cap xiquet es quedarà sense escolaritzar en l’etapa de l’educació infantil per motius econòmics.

El vicesecretari d’Educació del PSPV ha remarcat que “els Socialistes ens sentim molt orgullosos del treball dels anteriors governs socialistes a Gandia en matèria d’educació infantil, ja que teníem la xarxa de ‘Escoletes’ més àmplia i de més qualitat de tota la Comunitat Valenciana”. Soler també va destacar que Diana Morant, a qui va presentar com la futura alcaldessa de Gandia, “creu totalment amb l’educació com a eix transformador de la nostra societat”.