Reobri dijous la piscina convertible després de les obres de millora

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha anunciat que finalment dijous obrirà la piscina convertible després de finalitzar les obres de millora. Els treballs realitzats amb un pressupost de 92.000 euros tenen l’objectiu de prestar un servei millor als usuaris de la instal·lació. Concretament, s’han substituït les plaques de policarbonat de la coberta per altres noves i s’han canviat els rodaments del sistema per millorar el seu funcionament.

Sobre esta part de la infraestructura Morant ha informat que el sistema no funcionava correctament, amb la qual cosa una empresa especialitzada en este tipus d’instal·lacions ha sigut l’encarregada de fer l’actuació.

Per este motiu, la piscina ha estat tancada un mes. Però també s’ha aprofitat l’aturada per a fer una neteja en profunditat del got de la piscina, embornals, etc. A més, s’ha intervingut als dos banys que es troben més a prop de la piscina: s’ha millorat la seua il·luminació, s’han substituït les rajoles amb desperfectes, s’han col·locat nous polsadors autoregulables a les dutxes per a controlar millor la temperatura i s’han instal·lat nous miralls.

Cal destacar que esta actuació s’ha endarrerit a causa dels problemes de subministraments que s’han produït per la pandèmia.