S’acompleix un any de govern transparent, obert i participatiu a Gandia

Gandia, 13 de juny de 2016. Hui se celebra un any del nou govern de Gandia, un any des que Gandia canviara el govern de la irresponsabilitat del PP per un govern obert, transparent i participatiu. Hui els socialistes hem eixit al carrer per fer balanç del treball que hem iniciat en este primer any. “Celebrem el primer any des de l’arribada de governs progressistes als ajuntaments de tot Espanya i en concret de Gandia i en este any hem tornat a aplicar polítiques pensant en les persones i hem obert l’Ajuntament”, així iniciava el portaveu del Grup Municipal Socialista, José Manuel Prieto, el balanç d’este primer any.

En este any de govern hem convertit l’Ajuntament de Gandia en un dels més transparents de l’Estat, “tot el món pot saber els càrrecs de confiança que tenim, les declaracions de la renda, què cobrem, què fem, però sobretot, tot el món pot saber el que es fa a l’Ajuntament dia a dia i que no són altres coses que aquelles polítiques pensant en les persones que vam dir que faríem ara fa un any”.

Prieto recalca que “després de la dura digestió de la resaca que ens està obligant a prendre decisions dures i a pagar els quatre anys de festa del PP, després d’eixa festa ha arribat altra forma de governar, ha arribat el seny,  la capacitat de tornar a posar ordre en l’Ajuntament i això serà la gestió econòmica que serà també la gestió de la vida de la gent per a que vaja millor en els anys que ens queden per davant”.