Salvador Gregori: “El PP va incomplir tot el que va prometre i ara promet el que mai complirà”

“El PP va accedir al Govern de Gandia l’any 2011 incomplint tot el que va prometre i, ara, huit anys després, pretén tornar a governar, prometent el que sap que mai complirà”. Amb estes paraules s’ha pronunciat el responsable del Programa de Govern del Comité Electoral del PSPV-PSOE de Gandia, Salvador Gregori, respecte a la roda de premsa que han oferit hui el candidat a l’alcaldia de Gandia pel PP, Víctor Soler, el candidat popular al Congrés dels Diputats per la província de València, el gandià Óscar Gamazo, i el candidat a les Corts Valencianes, Juan Carlos Caballero, els quals han promés una suposada “revolució fiscal”, amb un hipotètic pla per a rebaixar impostos.

“El PP no té memòria ni credibilitat. Va entrar a governar en 2011 amb els següents lemes: ‘Ahora empleo’ i ‘Menos impuestos’, fent tot el contrari durant quatre anys. Així, li va deixar molt més atur als gandians, va aplicar una pujada de l’IBI del 21% i va provocar un ‘pufo’ de 140 milions d’euros més de deute municipal”, ha recordat Gregori.

“Vist el que va succeir durant els quatre anys de desgovern i de desastrosa gestió econòmica de l’excalde Arturo Torró, el PP ja no enganya a ningú. D’esta manera, la credibilitat que té l’aspirant a l’alcaldia de Gandia i deixeble de Torró, Víctor Soler, és ‘cero patatero’”, ha conclòs el responsable del Programa de Govern dels socialistes gandians.