• Tinent d’alcalde coordinador de l’Àrea d’Inversions, Economia i Estratègia de Ciutat
  • Regidor delegat d’Hisenda, Patrimoni, Inversions i Grans Projectes
  • Regidor delegat de Vivenda i Regeneració Urbana
  • President de la Junta de Districte de Plaça El·líptica-República Argentina
  • President de la Junta de Districte de Santa Anna
  • 8é tinent d’alcalde
  • Membre del Consell Institucional de la Comissió Executiva Local del PSPV-PSOE de Gandia
  • Contacto:

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València. Ha treballat durant 32 anys en el sector privat, abans d’assumir responsabilitats públiques a l’Ajuntament de Gandia com a coordinador general d’Economia i Hisenda en el període 2015-2019, i com a regidor d’Economia i Hisenda en la legislatura 2019-2023.

Ha participat en multitud de cursos de formació relacionats en cadascuna de les tasques associades a la seua vida professional i de la seua labor s’han publicat oficialment nombroses estadístiques sociodemogràfiques (Padró de la Comunitat de Madrid i Cens de Portugal), turístiques (estudis Egatur i Familitur del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme) i electorals (Generalitat Valenciana, Generalitat de Catalunya, Xunta de Galícia).

Ha sigut professor associat en la Universitat Politècnica de València durant cinc anys, impartint les matèries de Metodologia d’Investigació i Economia del Turisme.

Ha realitzat tasques de divulgació setmanal de temes econòmics durant sis anys en televisió a través de Gandia Televisió en el programa ‘Parlem d’economia’ i en el Grupo Radio Gandia en l’espai ‘Tipus d’interés’, on han participat rellevants personalitats de la societat civil, organitzacions empresarials i representants institucionals.

Organitza periòdicament conferències de divulgació econòmica a través del Cercle d’Economia de la Safor (CES) sota la denominació ‘Espai d’Economia’.

Publica habitualment articles d’opinió en la premsa comarcal, en la qual aborda majoritàriament temàtica econòmica relacionada amb l’economia local.

Responsable de la redacció del programa econòmic del PSPV-PSOE de Gandia (maig de 2015 i 2019) i coordinador del programa de govern (maig de 2019).

Parla valencià i castellà. Anglés i francés fluid.