Santa Anna acull diumenge que ve el seu tradicional Via Crucis Vivent després de dos anys sense celebrar-se per la pandèmia

Torna el tradicional Via Crucis Vivent al barri de Santa Anna després de dues edicions d’absència a causa de la pandèmia. L’esdeveniment es durà a terme el diumenge, 10 d’abril, a les 19.30 hores, tal com han anunciat este matí la presidenta de la Junta de Districte Santa Anna, Alícia Izquierdo, el regidor delegat de la Setmana Santa, Miguel Ángel Picornell, i el germà major de la Germanor del Sant Sopar Vivent, Jordi Pérez.

Tot i que ja s’han celebrat alguns actes de Setmana Santa, el Via Crucis Vivent de Santa Anna és una de les grans activitats d’esta festivitat que és reconeguda com un acte de ciutat. Per això, l’esdeveniment que se celebrarà diumenge que ve comptarà amb una millora qualitativa respecte a les últimes edicions. Així, s’ha canviat la vestimenta dels actors, s’ha afegit la nova escena del Sant Sopar, s’ha dut a terme una millor planificació o s’ha millorat la qualitat tècnica del so.

A més, Jordi Pérez ha anunciat diferents novetats que es realitzaran enguany des de la Germanor del Sant Sopar Vivent, com la trobada amb la Verge de la Soledat a la porta del Palau Ducal que tindrà lloc el Dijous Sant. Així mateix, s’ha realitzat una rèplica del Sant Calze de València que s’emprarà en les processons del Dijous i Divendres Sant.

Per la seua banda, Picornell ha volgut ressaltar la importància d’este acte que manté la seua essència després de quasi mig segle que porta realitzant-se: «El que hem vist és que, malgrat el pas del temps, el Via Crucis Vivent està més viu que mai». A més, ha explicat que el pròxim cap de setmana tindran lloc tres esdeveniments fonamentals: el Dissabte de Passió amb la processó de Beniopa; les diferents processons de palmes del Diumenge de Rams, i el Via Crucis Vivent de Santa Anna.