Si el PP tinguera consciència, demanaria perdó per l’estat de l’Ajuntament i de l’empresa pública IPG

El portaveu del Grup Municipal Socialista, José Manuel Prieto, ha assenyalat respecte a la situació econòmica que viu l’Ajuntament de Gandia que “si l’anterior govern del PP tinguera consciència, demanaria perdó per l’estat d’este Ajuntament i de l’empresa pública IPG”.

 Prieto ha anunciat, segons consta en un llistat que té en el seu poder l’actual Govern local, que l’empresa pública IPG tenia 88 treballadors. D’eixos 88, la immensa majoria, 33, són fixes —la gran majoria d’ells, contractats sense cap criteri de mèrit ni de capacitat—. Cal destacar que el passat 30 de maig el govern en funcions del PP va acomiadar a un total de 39 treballadors d’IPG.

 D’altra banda, a més dels 88 treballadors directament contractats per IPG, al voltant de 40 persones més estan treballant per a l’empresa pública indirectament, com ara autònoms que presten serveis facturant mitjançant altres empreses. Si fem memòria, en 2011—abans d’accedir el PP al Govern local—, IPG comptava amb 8 treballadors, 4 dels quals eren fixes.

“Si el PP tinguera trellat hauria de demanar explicacions al nou govern que ha vingut a ficar ordre, o bé tindrien de presentar la seua renúncia immediata”, ha manifestat el regidor socialista, qui ha indicat que “l’actual Govern local està estudiant, contracte per contracte, per tal de demanar responsabilitats si cal”.

 Des del Grup Socialista lamentem haver de donar a conéixer la magnitud d’estes dades, que no poden quedar a esquenes de la ciutadania. “El PP hauria de facilitar les coses perquè les dades econòmiques que estem coneixent són terribles i llastren la capacitat de maniobra de l’Ajuntament de Gandia”, ha destacat Prieto.

El govern d’Orengo no disposava de cap plaça de pàrquing al Prado

 Respecte a les afirmacions que va efectuar el PP sobre les 89 places d’aparcament que tenia reservades el Govern d’Arturo Torró en la plaça del Prado, assegurant que “més de la meitat d’estes places ja estaven reservades per a polítics en l’etapa d’alcalde de José Manuel Orengo”, el regidor socialista José Manuel Prieto  ho ha desmentit asseverant que “els membres del govern d’Orengo no van disposar ni d’una, ni mitja, ni cap plaça d’aparcament en el Prado”.