Som un instrument a l’abast de la ciutadania i, si hi ha acord amb el parc de Sant Pere, retirarem la nostra demanda

El Grup Municipal Socialista retirarà la demanda admesa a tràmit contra l’Ajuntament de Gandia pel projecte de remodelació del parc de Sant Pere, si finalment s’arriba a un acord amb els veïns en la reunió prevista per a demà, dimarts.

“Els Socialistes de Gandia som un instrument a l’abast de la ciutadania. Així, si tot arriba a bon port i al final hi ha acord, tardarem menys d’un minut en retirar la nostra denúncia”, ha anunciat el portaveu del Grup Municipal Socialista, Vicent Mascarell.

Amb esta demanda, presentada davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de València, es demanava la paralització cautelar de les polèmiques obres de reforma del parc de Sant Pere, per no ajustar-se a la legalitat vigent i l’impacte que es pot ocasionar en la fauna i flora existent en esta zona verda.

“D’una banda, agraïm el canvi de talant del Govern local del PP motivat per la pressió ciutadana, però també lamentem la pèrdua de temps i diners, així com la crispació generada en tot este procés”, ha remarcat Mascarell.

La demanda es basa amb que la remodelació del parc de Sant Pere inclou l’alteració de diversos elements del mateix, així com canvis en els usos del sòl. “A més, amb les ordres d’inici dels treballs  a una empresa privada portades a terme unilateralment per l’alcalde Torró de hui per a demà, no s’ha seguit cap criteri en el procediment de contractació”, ha destacat el portaveu del Grup Municipal Socialista, Vicent Mascarell.

Cal destacar que en la demanda s’apunta que el Govern local del PP ha fet cas omís a les advertències de legalitat de la plataforma veïnal Salvem el Parc, atenent a l’amenaça a la conservació de la biodiversitat i al risc sobre, almenys, 19 espècies d’aus del parc de Sant Pere.