Sopar de presentació de la candidata a l’alcaldia, Diana Morant, el pròxim divendres a la carpa de Fira Gandia

Divendres que ve, 7 de novembre, a les 21 hores, es durà a terme el sopar de presentació de Diana Morant com a candidata del PSPV-PSOE a l’alcaldia de Gandia, en la carpa de Fira Gandia, situada al costat del centre comercial Plaza Major.

El secretari general del PSPV-PSOE i candidat a la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i l’alcalde d’Ontinyent, el socialista Jorge Rodríguez, —qui representa a una nova generació d’alcaldes socialistes valencians—, acompanyaran a la candidata dels Socialistes de Gandia en este sopar.

“Amb este acte s’obri una nova etapa, per a retornar la decència i l’honradesa a l’Ajuntament i el govern de Gandia a les persones”, destaca Diana Morant.

Els tiquets, a un preu de 3 euros, es poden aconseguir en el despatx del Grup Municipal Socialista (planta baixa de l’Ajuntament de Gandia) als matins.

Des del PSPV-PSOE de Gandia es convida no solament als afiliats i simpatitzants socialistes, sinó a la ciutadania en general perquè se sume a este acte, on es recorda que “falten 198 dies per al canvi”.