Sospitem que l’Ajuntament oculta un saqueig a gran escala en les empreses municipals de Gandia

L’oposició en l’Ajuntament de Gandia actuarà unida i conjuntament davant la desaparició de milions d’euros en factures de la comptabilitat municipal de les empreses públiques. Davant la negativa del govern municipal a denunciar davant la Fiscalia Anticorrupció la desaparició de tota la documentació, i després de les explicacions aportades hui pel govern en la comissió d’investigació del cas, el PSPV-PSOE i Compromís denunciaran al Govern del PP de Torró davant el jutjat de guàrdia, en el cas del PSPV-PSOE, perquè siga esta la que esclarisca què ha passat amb les més de 30 factures desaparegudes.

Els Socialistes sospitem que s’oculta “un saqueig a gran escala en les empreses municipals de Gandia”, en paraules del portaveu Vicent Mascarell. Més després de confirmar, com ha ratificat la Comissió d’investigació, la manipulació informàtica en la pèrdua de les factures, que ocorre per tercera vegada en el que duem de legislatura.

Els tècnics municipals han certificat hui en la Comissió d’investigació que és impossible recuperar la comptabilitat de les empreses públiques desapareguda, que comprèn tot el mandat del PP a Gandia, des de l’arribada de Torró a l’alcaldia. Per si fora poc, han assegurat que també les còpies de seguretat amb la documentació comptable han quedat afectades.

El regidor socialista Vicent Mascarell ha assegurat que “les explicacions del Govern no ens han convençut. Hem proposat que denunciaren d’ofici davant la Fiscalia la desaparició de les factures, i com s’han negat, serem nosaltres els qui enregistrarem la denúncia”.

Ara serà la Fiscalia Anticorrupció qui continue amb la investigació del cas.