Tenim la solució als problemes d’aparcament del Grau

Sarch i Morant

Els socialistes proposem al govern que solar que l’Ajuntament va habilitar com a zona d’acampana d’un festival en Setmana Santa s’utilitze i se senyalitze com a aparcament públic. Veïns i comerciants de la platja ens han fet arribar la necessitat. Cal recordar que l’Ajuntament ha deixat muntat l’escenari que s’utilitza per als concerts en l’aparcament del port reduint de manera permanent el nombre de places i creant un problema que s’agreuja els dies de concert perquè no es pot aparcar.

Per això, pensem que senyalitzar i habilitar la zona d’acampada habilitada per al festival de Pasqua seria una solució immediata i barata que reduïria el problema. El solar està condicionat i sols s’hauria de mantenir tancat i vigilat perquè no s’usara en el botellot o d’altres activitats que perturben la tranquilitat dels veïns. La secretària general del PSPV-PSOE a Gandia, Diana Morant i el regidor socialista del Grau, Vicent Sarch, han visitat la instal•lació per a comprovar in situ la viabilitat de la proposta.

Sarch recorda que “Si es va construir un aparcament al Grau era perquè feia falta: donar-li una altre ús sense buscar alternativa anava a crear problemes”. I afegeix que “No té cap sentit que l’Ajuntament programe esdeveniments per a atraure visitants a la platja, que vinguen i no puguen aparcar. Els socialistes entenem que donar-li ús a un espai acondicionat per a tres dies de Setmana Santa, a més d’amortitzar la inversió feta, milloraria els problemes d’aparcament dels residents del Grau i els visitants d’una forma immediata i econòmica, una solució que agrairien veïns, comerciants i hostalers. Els socialistes proposem la solució al greu problema d’aparcament que es pateix: és voluntat de l’Ajuntament fer-ho”